Outi Impivaara

 

 

 Outi_I.jpg

Olen toiminut yritysvalmentajana ja konsulttina nyt jo yli 10 vuotta.

Kokemusta on kertynyt noin 17 vuotta ICT-toimialalla erilaisissa projektijohtamisen tehtävissä Suomessa sekä kansainvälisesti. Myös taloushallinnon tehtävät ovat minulle tuttuja työurani alkupuolelta.

Esimiestyön ilot ja haasteet olen käynyt myös konkreettisesti itse kokemassa IT-liiketoiminnassa sekä myyntitiimin vetäjänä.

Tässä hieman työhistoriaani:

- Outokumpu Oy,1983-1986, taloushallinto: kirjanpitäjä ja reskontranhoitaja

- Nokia Informaatiojärjestelmät / Nokia Data / ICL Data, 1986-1987, pääkirjanpitäjä, 1987-1994 projektipäällikkö: taloushallinnon järjestelmäasiantuntija, konserniraportoinnin järjestelmät, johdon raportointijärjestelmät, ym.

- ViSolutions Oy, 1994-1997, Projektipäällikkö: strategisen suunnittelun mallinnus- ja raportointijärjestelmät

- ICL Data Oy, 1997-1999, Projektipäällikkö ja Business Consultant: Data Warehousing ja johdon raportointijärjestelmät (FI, SWE, DK, UK, NL)

- Tieto Oyj, 1999-2003, Business Consultant: Data Warehousing ja johdon raportointijärjestelmät (FI, SWE, NO, DK, NL, Pakistan, ym.)

- Trainers' House Oyj, 2003-2011, Valmennuskonsultti ja myyntitiimin vetäjä: johdon, esimiesten ja henkilöstön valmennukset sekä muut yritystoiminann kehittämisen konsultoinnit ja valmennukset kuten myynti ja myynnin johtaminen.

- Prime Coaching & Consulting Oy, 2012, Valmentaja: johdon ja esimiesten valmennukset, henkilöstön valmennukset

Olen työskennellyt yritysjohdon ja esimiesten konsulttina sekä valmentajana jo toistakymmentä vuotta. Minulle ovat tuttuja yrityskulttuurit sekä suomessa että muissa maissa. Olen törmännyt urallani hyvin erilaisiin johtamiskulttuureihin, ollut mukana kehittämässä niitä sekä saanut selkeitä tuloksia aikaiseksi johtamisen kehittämiseksi. Kokemuksestani on varmasti hyötyä myös teidän organisaatiossanne.

Tervetuloa ammatilliseen verkostooni: https://fi.linkedin.com/in/outiimpivaara