Yhteistyökumppanimme 2016

MLP on alkuperäisen DiSC®-analyysin edustaja ja osa maailman suurinta valmentajaverkostoa.

DiSC® -tuoteperhe on johtava vuorovaikutustyökalu maailmassa. Sillä on jo yli neljäkymmentä miljoonaa käyttäjää ja sen tutkimushistoria yltää 30 vuoden taakse. Kiinteänä osana eri valmennus- ja koulutuskokonaisuuksia, se auttaa parantamaan kommunikaatiota, vähentämään ristiriitoja ja turhautuneisuutta, sekä kehittämään esimiehiä ja tiimejä.      www.mlp.fi/

Sovelto on teknologian hyödyntämisen, työn järkeistämisen ja työssä oppimisen opettaja. Yhtiön tavoitteena on auttaa seuraavan 10 vuoden aikana miljoonaa ihmistä kohdistamaan aikansa olennaiseen hyödyntämällä paremmin tieto- ja viestintätekniikkaa.

Sovelton päämäärä on, että vuonna 2020 suomalaiset ovat maailman tuottavin ja rennoin kansa.

www.sovelto.fi


Henkilökohtaiseen elämään, yrityksille, urheilutiimille...

Goal Mapping auttaa kehittämään voimauttavia ajattelutapoja, voittajan asennetta ja luo tehokkaita tapoja toimia, mistä seuraa menestystä niin yksilölle, tiimille kuin koko yhteiskunnalle.

Goal Mapping on ainutlaatuinen ja kumpaakin aivopuoliskoa hyödyntävä järjestelmä. Se on suunniteltu yhdistämään tietoisesti asettamasi tavoitteet alitajuntasi kanssa, niin että alitajuntasi alkaa automaattisesti lähentää sinua ja tavoitteitasi toisiaan kohti.

Goal Mapping ei ole vain tavoitteiden asettamista, vaan siihen liittyy myös paljon oppia mielen toiminnasta, positiivisesta ajattelusta ja oikean asenteen luomisesta.
Esiintyminen voi olla mukavaa, se on aivan mainio extreme-laji, jossa voi kehittyä ja saavuttaa koko ajan uusia ulottuvuuksia. Tässäkin lajissa menestyäkseen tarvitaan usein vain oikea valmentaja, joka saa Sinut ja joukkueesi kokonaisvaltaisesti iskukykyyn!

Yli kymmenen vuoden myötä kehittynyt kokemuksellinen valmennuskonseptini monipuolisine harjoituksineen tuo nopeita tuloksia ja positiivisia oivalluksia vahvistaen kokonaisvaltaista kommunikaatiotaitoa ja lisäten näin mm. yritysten ja yksilöiden myyntiä.

www.esiintymisvalmennus.fi


Terhi Majasalmi (KTM, LKV) on yksi Suomen johtavista oman talouden ja varallisuuden kasvattamisen asiantuntijoista.

Terhillä on monta roolia, mutta kaikki liittyvät tavalla tai toisella rahaan ja vaurastumiseen. Hänellä on monipuolinen kokemus yrittäjänä, sijoittajana, kirjailijana ja varallisuusvalmentajana. Erityistä osaamista Terhillä on asuntosijoittamisesta ja tällä hetkellä mielenkiinnon kohteena ovat Amerikan asuntomarkkinat.

Terhi on kirjoittanut paljon huomiota ja positiivista palautetta saaneen kirjan Totuus taloudestasi (Talentum 2012). Kirja kertoo käytännönläheisesti kuinka saavutetaan taloudellinen turva ja tasapaino, taloudellinen riippumattomuus ja rikkaus. Erityisesti Terhin sydäntä lähellä on varallisuusvalmentajan työ. Terhi oivalluttaa ja ideoi asiakkaittensa kanssa kuinka he voivat lisätä tulolähteitä ja elää taloudellisesti vapaampaa elämää.

www.vaurasnainen.fi